Vanavond op TV / 29 oktober

RDJ134 29 oktober 2010 om 16:13 uur

Eindelijk is het weekeinde en om deze goed te beginnen zijn er vanavond weer een aantal hele leuk films te zien op de Nederlandse TV. Waaronder beide Men in Black films die dan ook de tips voor vandaag zijn.

1: 20:30 RTL 5: in 1997 kwam de eerste Men in Black film uit, en deze was niet alleen op het witte doek een grote hit. Want hoofdrol speler en grappen maker de frisse prins aka Will Smith had een grote hit met The Men in Black plaat. Anyway het verhaal is simpel er zijn aliens op de aarde die onder ons leven zonder dat we dit weten, maar ze hebben niet allemaal goede bedoelingen en daarom zijn er de Men in Black om ons te beschermen.



2: Maar wie geen zin heeft om jiggy te zijn met aliens kan om 20:30 ook naar SBS overschakelen voor National Treasure: Book of Secrets (2007). Daarin gaat de lord of de pruiken Nicolas Cage weer op schatten jacht aan de hand van Amerikaanse geschiedenis. Deze film is net zo leuk als het eerste deel dus zeker waard om te kijken.



3: Tot slot is er om 22:20 op RTL 5 Men in Black II (2002) te zien, waarin Tommy Lee Jones en Will Smith terug keren als The Men in Black en deze keer beschermen ze ons wederom tegen een buitenaardse dreiging. De film was niet zo cool als zijn voorganger, maar dankzij een shitload aan CGI nog steeds zeer goed te kijken. Bovendien zal er in 2012 een derde film in deze reeks gaan verschijnen, voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen.

Reageer