COD: Black Ops Launch Event op 8 november in Amsterdam

RDJ134 26 oktober 2010 om 17:57 uur

Hatseflats, vandaag is bekend geworden dat er op 8 November in Amsterdam aka aaauwedam een GRATIS!! Launch even voor Call of Duty Black Ops zal plaats vinden. Tijdens een drie uur durende show kan je oa optredens van The Opposites zien. Wat er nog meer te beleven valt kan je in het persbericht hier onder lezen, uiteraard ben ik er ook aanwezig, jij ook??

De avond van 8 november staat voor gamers wereldwijd volledig in het teken van de grootste entertainment release van 2010: Call of Duty: Black Ops. En om dat te vieren heeft Activision onder het motto 'bigger than life' eenaantal spectaculaire launch-events in Europa opgezet. Een daarvan vindt plaats in de Convention Factory te Amsterdam.

In een voor de Benelux ongekende show van meer dan drie uur wordt de nieuwe shooter door Treyarch zelf aan de gamers voorgesteld. Ze laten niet eerder vertoonde stukken singleplayer zien, beantwoorden vragen van gamers en delen Black Ops-goodies uit. Verder vindt er een online match plaats tegen de andere officiële launch-events in Europa en zijn er on stage Black Ops competities met vette prijzen. Uitsmijter zijn spetterende optredens van DJ´s Dans Le Rock en de The Opposites, beide geheel in de stijl van Call of Duty.

Vanaf middernacht wordt de game verkocht. En ook hier gaat Activision 'allout'. Alleen in de Convention Factory zijn de prestige- en hardened editions verkrijgbaar zonder pre-order en is de voorraad 'gewone' games meer dan toereikend. En ook hier is pre-orderen niet nodig. Activision zorgt ook nog voor een leuke bonus voor iedere bezoeker, maar daar over later meer. Het officiële Call of Duty: Black Ops launch-event is gratis toegankelijk voor alle Call of Duty liefhebbers van boven de 16 jaar.

Call of Duty: Black Ops is de opvolger van de bestverkopende shooter aller tijden:Modern Warfare 2. Het nieuwste deel uit de Call of Duty-reeks neemt je mee over de hele wereld, waar geheime operaties en conflicten die in de Koude Oorlog ontstonden en door iedereen worden ontkend, worden uitgevochten door de Black Ops-elitetroepen.


Reageer