Star Wars Episiode VII: The Force Awakens In-Home Trailer

RDJ134 3 maart 2016 om 18:32 uur

Star Wars Episiode VII: The Force Awakens deed het goed in de bioscopen en was eindelijk weer een Star Wars waardige film, want fook die prequels. Vanaf 6 april is dit epische hoofdstuk nu ook op DVD en Blu-ray verkrijgbaar en deze komt uiteraard met een shitload aan extra content, maar daar over kan je hier onder meer lezen en zien.


De bonusmaterialen zijn exclusief beschikbaar Digital Download en Blu-Rayâ„¢:



· Geheimen van The Force Awakens: Een reis door de film - Ontdek hoe Star Wars: The Force Awakens tot stand is gekomen in deze korte documentaire. Goed bewaarde geheimen worden gedeeld door zowel cast- als crewleden.

· Het verhaal ontwaakt: Eerste leessessie - Oude bekenden én nieuwe castleden blikken terug op de eerste keer dat zij gezamenlijk het script doornamen.

· BB-8 bouwen - Hoe brachten de filmmakers deze nieuwe droid tot leven op het witte doek? Hoe werd deze absolute publieksfavoriet gebouwd en toevoegd aan de bestaande Star Wars universe.

· Wezens en vakwerk- Aanschouw hoe de makers nieuwe wezens tot leven brengen in Star Wars: The Force Awakens.

· Blauwdruk van een strijd: Gevecht in de sneeuw - Een blauwdruk van de gevechtsscenes. Beleef het lightsaber gevecht tussen Rey en Kylo Ren.

· John Williams: De zevende symfonie - Deze legendarische componist deelt zijn persoonlijke ervaringen over zijn werk voor Star Wars: The Force Awakens.

· ILM: De visuele magie van de Force - Werp een blik op het tot stand komen de artistieke en visuele effecten van de film.

· Force For Change - Helden komen voorbij in alle soorten en maten. Zie zelf hoe het Star Wars: Force for Change initiatief Star Wars-fans uit de gehele wereld samenbrengt en hoe zij de Force gebruiken om anderen te helpen.

· Plus Deleted Scenes



Reageer