Tom Clancy's The Division - Year One Trailer

RDJ134 4 maart 2016 om 00:00 uur

Over precies vijf dagen verschijnt Tom Clancy's The Division voor de new gen consoles en de PC. Vandaag maakte Ubisoft bekend dat deze game voor een hele lange tijd ondersteuning gaat krijgen met DLC en andere extra's. De informatie en een video van de nieuwe uitbreidingen kan je hier onder vinden.


· Invallen: In april komt de eerste gratis update uit. Deze nieuwe update introduceert een volledig nieuwe en uitdagende end-game activiteit, speciaal ontwikkeld voor het spelen als groep. Teams krijgen de kans om hun vaardigheden te testen wanneer ze geconfronteerd worden met wat lijkt op een onstopbare kracht. Hierdoor kunnen ze high-level wapens en uitrusting verkrijgen. De update voegt ook een van de community's meest gewilde kenmerken toe, ruilen. Dit geeft spelers binnen hetzelfde team de mogelijkheid om tijdens een co-op game sessie buit te ruilen.

· Conflict: In mei verschijnt de tweede gratis update. Deze update bevat nieuwe kenmerken die worden toegevoegd aan de Darkzone en een nieuwe inval in het iconische Columbus Circle.


De drie betaalde uitbreidingen verschijnen over het jaar en zijn beschikbaar in de Season Pass, de Gold Edition en de Sleeper Agent Collector's Edition van de game. Elke uitbreiding bouwt voort op het avontuur en de progressie van jouw agent, met nieuwe content, uitrusting en gameplay:

• Uitbreiding I: Ondergronds
De eerste grote uitbreiding is beschikbaar in juni. Spelers ontdekken in deze uitbreiding de ondergrondse wereld van New York City. Met maximaal drie andere agenten jaag je op andere dodelijke agenten door eindeloze doolhoven van tunnels en metrostations.

• Uitbreiding II: Overleven
De tweede uitbreiding is aankomende zomer beschikbaar. Spelers moeten zo lang mogelijk overleven door essentiële benodigdheden te verzamelen in een zeer vijandige omgeving.

• Uitbreiding III: De grote confrontatie
Volgende winter ontstaat er een nieuwe bedreiging als spelers en hun team zich voorbereiden om zich te verdedigen tegen een meedogenloze vijand.




Reageer