Deadlight: Director's Cut aangekondigd

RDJ134 21 maart 2016 om 17:26 uur

Vier jaar geleden verscheen de side scrolling game Deadlight, die zich afspeelde in een alternatieve jaren tachtig tijdens een zombie apocalypse. Het spel was zelfs een paar jaar gratis onder het Games for Gold programma van Microsoft en krijgt op 21 juni dit jaar een heuse Directors Cut, die zoals je al doet vermoeden meer content heeft. Maar daar over kan je meer lezen in het onderstaande persbericht en bijbehorende trailer.


Overwin je angsten, voordat ze jou overwinnen. Deadlight, de iconisch zombie-ervaring klimt opnieuw uit het graf om nog dodelijker toe te slaan op de PlayStation®4, Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, en PC. Deadlight: Directors Cut is voortgekomen uit een samenwerking tussen Tequila Works & Abstraction Games, en levert de definitieve Deadlight-ervaring op 21 juni 2016. De game verschijnt zowel in de winkels als digitaal voor € 19,99.

Deadlight: Directors Cut komt naar de Xbox One, PC en - als eerste Sony-systeem - PlayStation®4. Deze versie verbetert de mix van platformactie en survival horror in elk opzicht, waarbij de superieure besturing, nieuwe animaties en volledige 1080p-resolutie nog maar het begin zijn. Spelers kunnen in Deadlight: Directors Cut ook genieten van een heel nieuwe spelvariant - de 'Survival Arena' wordt een van Randalls zwaarste beproevingen ooit.

Kenmerken
Deadlight komt voor het eerst naar een PlayStation! Op 21 juni 2016 wordt het spel gelanceerd door PlayStation®4, Xbox One en PC.
Deadlight: Directors Cut verbetert het origineel in vrijwel alle opzichten. Zo verschijnt de game op alle platformen in 1080p resolutie, inclusief verbeterde besturing en animaties.
Vecht voor je leven tegen Randalls dodelijkste zombie-beproeving ooit in de nieuwe 'Survival Arena' mode!



Reageer