Nieuwe update voor Far Cry Primal moet de game meer uitdagender maken

RDJ134 31 maart 2016 om 11:00 uur

Dat Far Cry Primal een verdomd coole en verfrissende titel is, kon je begin deze maand hier op Eigenwereld in mijn recensie lezen. Een veel gehoorde klacht van gamers wat dat de game te makkelijk was, en dat deze meer uitdaging wilde. Ubisoft luistert tegenwoordig naar zijn fans en daarom krijgt deze game op 12 april een Survivor modus die alles veel moeilijk gaat maken, maar voor het zo ver is komt er ook nog een live stream. Maar daar over meer in het onderstaande persbericht dat ik gisteren in mijn inbox tegen kwam.


De strijd om te overleven in de oeroude wildernis van Far Cry Primal wordt binnenkort nog bruter met de nieuwe Survivor modus. Deze nieuwe modus dwingt spelers om andere tactieken te hanteren waardoor de gameplay nog uitdagender en realistischer maakt. De Survivor modus komt op 12 april als een gratis update naar alle platformen.

De Survivor modus voegt de volgende opties toe:

· Permadeath

· Dieren zijn gevaarlijker en moeilijker te temmen

· Dieren, planten en benodigdheden zijn schaarser

· Koude omgevingen, vuur en de nacht zijn nu nog gevaarlijker

· Het ontdekken van Oros wordt moeilijker

De nieuwe Survivor modus is op 12 april als een gratis update verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De PC update voegt tevens 4K textures toe aan de game.

Wil je meer ontdekken over deze nieuwe gratis update? Kijk dan 7 april om 18:30 uur naar een uitgebreide livestream over de Survivor modus via www.twitch.tv/ubisoft.


Reageer