Homefront: The Revolution 'Hearts and Minds 101'

RDJ134 13 april 2016 om 23:00 uur

Over precies 37 dagen ligt Home Front: The Revolution in de winkels voor de PC en de new gen consoles. Dus het is niet zo heel erg vreemd dat de PR rond om deze titel nu op gang aan het komen is, en zo verscheen er vandaag niet alleen een nieuwe trailer maar ook de mogelijkheid om mee te doen aan het Merits Programma. Wat dat is kan je hier onder lezen.


Deep Silver onthulde vandaag het Homefront®: The Revolution 'Merits'-programma - een beloningsregeling voor leden van de Homefront community.

Elk geregistreerd lid kan inloggen op Homefront-Game.com en Merits verdienen door simpele acties op de website uit te voeren. Elke verdiende Merit ontgrendelt een bijbehorend stuk gevechtsuitrusting uit de Red Rebel set, die je kunt gebruiken om je Co-op personage aan te passen in de Resistance Mode.

Om hun beloningen in het spel te ontgrendelen, kunnen community-leden dichter bij de lancering in mei hun Homefront-profiel koppelen aan hun Xbox LIVE-, PSN- of Steam-account.

De Red Rebel-set levert alleen uiterlijke voordelen.

Er zijn momenteel zeven Merits beschikbaar, de komende weken worden meer toegevoegd.

Daarnaast toont de nieuwe 'Hearts and Minds 101' Featurette hoe spelers met unieke spelmechanieken bepaalde acties kunnen uitvoeren in de open wereld van Homefront®:The Revolution, om zo de steun te verdienen van de onderdrukte bevolking van het bezette Philadelphia.




Reageer