Is jouw Star Wars foto dadelijk te zien op de San Diego Comic Con??

RDJ134 18 april 2016 om 21:00 uur

Mijn recensie van de Star Wars Episode VII: The Force Awakens Blu-ray en dvd wordt op dit ogenblik na gekeken door Radical en zal één deze dagen live gaan op de website. Nu heeft Hasbro een onwijs leuke actie bedacht voor de San Diego Comic Con, want wie een scene uit de film kan na maken met hun speelgoed en daar foto's van maakt, kan via een hashtag geselecteerd ingestuurd worden. Daar uit wordt een selectie gemaakt die dan vervolgens in San Diego aan de wereld getoond gaat worden. Hoe en wat kan je lezen in het persbericht hier onder.


Ter ere van de lancering van Star Wars: The Force Awakens op Digital HD en Blu-ray eerder deze maand , organiseert Hasbro de eerste #StarWars #HasbroToyPic Fan Figure Photo Serie. Hasbro weet dat vele fans schitterende foto's maken van scenes uit Star Wars: The Force Awakens die zij nabouwen met gebruik van figuren en voertuigen uit de speelgoedcollectie van Hasbro.

Tot en met donderdag 4 mei worden alle foto's die via de socialkanalen gepost worden onder #StarWars en #HasbroToyPic, met credits opgenomen op de Star Wars: The Force Awakens Figure Photo Timeline op de San Diego Comic Con. Dus

Ter inspiratie heeft Hasbro verschillende achtergrond scenes gecreëerd, waaronder Jakku, Starkiller Base en Takodana, die te downloaden zijn van HasbroPulse.com. Dus of je nu voor de Resistance bent, of de Dark Side vertegenwoordigt, ga voor je moment of fame en post die waanzinnige pic!

#StarWars #HasbroToyPic Fan Figure Photo Series.

Reageer