Logitech Wireless Solar Keyboard K750 info

RDJ134 4 november 2010 om 00:47 uur

Enkele dagen geleden kon je hier op Eigenwereld.nl al de video zien van het Logitech Wireless Solar Keyboard K750, deze is draadloos en werkt op licht. Daar door is het gehannes met batterijen voor goed verleden tijd. Anyway hier zijn de specs die ik gisteren in me mailbox tegen kwam.

Logitech introduceert vandaag het Logitech® Wireless Solar Keyboard K750 - haar eerste door licht gevoede toetsenbord. Het Logitech Wireless Solar Keyboard zorgt zolang er licht is voor zijn eigen stroomtoevoer. Zelfs binnenshuis, zodat het vervangen van batterijen voortaan tot het verleden behoort.

Het toetsenbord is nog altijd het beste invoerinstrument voor het typen van e-mail en chatberichten, het bijwerken van een Facebookâ„¢ pagina of om te reageren op blogs. Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 is de volgende grote innovatie in toetsenbord-technologie. Het Logitech Wireless Solar Keyboard wordt gevoed door licht, maar kan ook tot drie maanden lang in totale duisternis werken.

Gevoed door licht - zelfs binnenshuis
Het Logitech Wireless Solar Keyboard zorgt voor probleemloos gemak dankzij de eigen stroomvoorziening via het geïntegreerde zonnepaneel - geen logge adapters of stroomkabels meer nodig. De meegeleverde zonne-energie app (te downloaden via logitech.com/k750/solarapp) is voorzien van een luxmeter die u helpt het benodigde licht te vinden. Ook maakt deze app het eenvoudig om in een oogopslag informatie te krijgen over het batterijniveau, en waarschuwt het u zelfs zodra meer stroom nodig is. Logitechs eerste op zonne-energie werkende toetsenbord kan ook worden gevoed door licht binnenshuis, en blijft minimaal drie maanden opgeladen in totale duisternis. Het geïntegreerde stroomindicator lampje voorkomt bovendien verrassingen.

  • Toetsenbord met geïntegreerd zonnepaneel, laadt ook binnenshuis
  • Zonne-energie app toont alle benodigde data
  • Blijft minimaal drie maanden opgeladen in totale duisternis
  • Slechts 7,5 mm dun met comfortabele incurve-toetsen
  • 2.4 GHz stabiele draadloze connectiviteit
  • Unifying-ready: connect meerdere apparaten met één ontvanger
  • Minimale footprint door PVC-vrije constructie en volledig recyclebare verpakking


    Dun en comfortabel
    Logitech heeft echter veel meer gedaan dan zonne-energie toevoegen aan het toetsenbord. Met een dikte van slechts 7,5mm, ziet het slanke Logitech Wireless Solar Keyboard er ook goed uit. Met zijn afgeronde randen en dunne profiel is dit stijlvolle, gestroomlijnde toetsenbord een genot om naar te kijken...en om mee te werken.
    Het laag-profiel toetsenbord is voorzien van Logitech Incurveâ„¢ toetsen. Door het uitgeholde ontwerp richten de Incurve-toetsen zich naar de vorm van uw vingertoppen, zodat ze de vingers naar de juiste toetsen helpen leiden. Bovendien maken de zachte, afgeronde randen het uw vingers gemakkelijker om van toets naar toets te glijden.

    Krachtige, betrouwbare draadloze verbinding dankzij Unifying
    Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 biedt Logitech Advanced 2.4 GHz draadloze connectiviteit. Dit zorgt voor een constante verbinding, vrijwel zonder vertraging of onderbreking, die alle voordelen van een kabel combineert met draadloos gemak. Logitech Advanced 2.4 wireless voegt tevens 128-bit AES-encryptie toe aan het toetsenbord - een van de hoogste beveiligingsniveaus die voorhanden zijn.
    De minuscule Logitech® Unifying ontvanger is verder klein genoeg om in uw laptop te blijven, zodat u deze niet hoeft te verwijderen als u onderweg bent. U kunt er bovendien eenvoudig tot zes Logitech Unifying en Unifying-ready muizen en toetsenborden mee toevoegen - zonder ingewikkeld te doen met meerdere USB-ontvangers.

    Prijs en verkrijgbaarheid
    Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 is vanaf januari 2011 in Nederland verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van €79,99. Voor meer informatie over het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 verwijzen wij u graag naar www.logitech.com of onze blog.
  • Reageer