Tom Clancy's The Division - Conflict Trailer

RDJ134 17 mei 2016 om 18:37 uur

Tom Clancy's The Division (Recensie) is een verdomd coole game die met goed gezelschap een ongelofelijk achtbaan rit is, die ook nog eens heel erg verslavend is. Maar na het uitspelen van het verhaal is er weinig meer te doen en in The Dark Zone is het één grote gangbang van cheaters en glitchers die je aan de lopende band neer schieten en beroven en je er niks tegen kan doen omdat deze lamers gewoon onverslaanbaar zijn en dit is dan ook de reden waarom veel mensen inclusief mij zelf zijn afgehaakt. Maar op 24 mei aanstaande krijgt de game een nieuwe patch en content waarover je hier onder meer kan lezen en zien. Hopelijk worden de cheater gebanned voor het leven.


Inval Heldere Hemel: Rikers hebben Columbus Circle overgenomen en hebben nu controle over het gehele luchtruim van Manhattan. Verover Columbus Circle terug!

· Belangrijke Doelwitten: Factieleiders nemen de stad over, vind ze en schakel ze uit.

· Dark Zone evacuatiekaping: Onderbreek evacuaties door het trouw door te snijden en er met alle buit vandoor te gaan. Verdedig jouw buit ten koste van alles.

· Dark Zone afgesloten kisten: Belangrijke vijanden in de Dark Zone laten nu afgesloten kisten met mysterieuze voorwerpen vallen.


Ook brengt Conflict nieuwe uitrustingsets en luxewapens naar Tom Clancy's The Division.



Reageer