AMC's Fear the Walking Dead keert op 23 augustus terug op de NL buis

RDJ134 26 mei 2016 om 09:00 uur

Wat weinig mensen weten is dat AMC in Nederland gewoon achter de decoder van je TV boer zit, en daar kan je ook alle bekende series soms met enkele uren tot dagen verschil gewoon bekijken. Ook Fear the Walking Dead, die volgens de Amerikaanse kijkcijfers iets wat gedaald was, en nu een mid-season finale heeft die in augustus weer verder gaan en daar over kan je meer lezen in het onderstaande persbericht dat ik gisteren de email box tegen kwam.


Goed nieuws bij AMC voor de fans van "Fear the Walking Dead". Na de mid-season finale van afgelopen maandag, pakt de spannende serie op 23 augustus de draad weer op. Op die dag gaat om 03.00 uur 's ochtends de reeks tegelijk met de VS in premiere, gevolgd door een prime time uitzending later die dag om 22.00 uur.


In aflevering 7, de mid-season finale van "Fear The Walking Dead" die afgelopen maandag werd uitgezonden, zagen we dat de families Clark, Manawa en Salazar uit elkaar vallen. De gebeurtenissen binnen de Abigail Compound in Mexico hebben de hoofdrolspelers noodgedwongen op drift doen slaan. Nu moeten ze hun eigen weg zoeken om te overleven.

"Fear the Walking Dead" is een productie van executive producer Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert. In de hoofdrollen verschijnen Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.

AMC is in Nederland te ontvangen via o.a. Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium and Compenz.

Reageer