Spider-Man PS4 E3 2016 Teaser

RDJ134 14 juni 2016 om 17:19 uur

Zoals je weet komt er een nieuwe Spider-Man film aan en dat betekend ook dat er een video game bij gaat komen, en daar van werd gisteren tijdens de Sony presentatie de onderstaande video getoond. Die er eerlijk gezegd goed uit ziet, ook al is waarschijnlijk 95% niet ingame maar CGI.


Marvel en Insomniac Games werken aan een nieuw en authentiek Spider-Man-verhaal. Dit is niet de Spider-Man die je al kent of eerder hebt gezien in een film. Dit is een ervaren Peter Parker die meer bedreven is in het bestrijden van de misdaad in New York City. Tegelijkertijd balanceert hij zijn persoonlijke leven met zijn carrière terwijl het lot van 9 miljoen New Yorkers op zijn schouders rust.

Met de bekendste superheld in de hoofdrol, Spider-Man PS4 (werktitel) bevat de acrobatiek, improvisatie en het webslingeren waar deze muurkruiper mee bekend is geworden, terwijl het ook nieuwe elementen introduceert die nog nooit te zien zijn geweest in een Spider-Man-game. Van parkour naar spectaculaire blockbuster-scènes en van nieuwe gevechten tot het gebruiken van de omgeving, zo heb je Spider-Man nog nooit gespeeld.



Reageer