Versla de demo van Trails of the Blood Dragon en unlockt de volledige game

RDJ134 7 juli 2016 om 00:00 uur

Ubisoft viert zijn dertigste verjaardag traditioneel met traktaties, hoewel je er wel wat voor moet doen. Want als je de demo van Trails of the Blood Dragon met minder dan 15 fouten kan uitspelen, krijg je gewoon de volledige game GRATIS!! en voor niks. Dus... downloaden en unlocken die handel.


bisoft geeft gamers de kans hun eigen exemplaar van Trials® of the Blood Dragon op Windows PC te winnen. Vanaf 22 juli kunnen spelers een gratis demoversie van de game downloaden via Uplay®, en degenen die de demo kunnen voltooien met 15 fouten of minder krijgen de volledige game helemaal gratis. Spelers kunnen het ook tegen elkaar opnemen via het wereldwijde leaderboard en zien wie de minste fouten maakt.

In Trials of the Blood Dragon reizen spelers door 30 missies in 7 verschillende werelden. Daarbij gebruiken ze allerlei knotsgekke voertuigen, wapens en tools, zoals motoren, jetpacks, plasmageweren, CD-launchers en grijphaken, om zelfs de lastigste plaatsen te bereiken.

Spelers die extra competitief zijn ingesteld hebben de mogelijkheid om tegen elkaar te racen op de asynchrone multiplayer leaderboards. Tijdens het verloop van de game kunnen spelers ook de unieke soundtrack van de game, gemaakt door Power Glove, vrijspelen.

Trials of the Blood Dragon, het nieuwste deel in de succesvolle Trials serie, is nu wereldwijd te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Reageer