Jason Bourne opend met 240 Duizend Euro in Nederland

RDJ134 29 juli 2016 om 17:30 uur

Het is je vast niet ontgaan dat Jason Bourne nu in de bioscopen is te zien. Deze film heeft in 24 uur maar liefst 240 duizend Euro opgebracht en dat is meer dan alle andere Bourne films bij elkaar. Dus vonden ze het bij Universal Pictures tijd voor een persbericht over dit succes en deze kan je hier onder bekijken.


De nieuwe actiefilm JASON BOURNE is donderdag jl. op de eerste plaats geopend in de Nederlandse bioscopen. Met een opbrengst van bijna 240 duizend euro heeft de film de beste opening van de gehele Bourne-filmserie in Nederland behaald. Bijna een kwart van de Nederlandse bioscoopbezoekers hebben gisteren JASON BOURNE gezien. Bovendien opent de film groter dan de gehele originele trilogie bij elkaar opgeteld. Hiermee komt JASON BOURNE op de vierde plek van beste openingsdag van het jaar te staan.

De opening van JASON BOURNE verslaat daarmee de gehele The Hobbit-filmreeks (Deel 3: 226k), Pirates of the Caribbean At World's End (€229k), Harry Potter and the Chamber of Secrets (€214k), Harry Potter and the Goblet of Fire (€216k), Guardians of the Galaxy (€230k) en de gehele Mission: Impossible filmreeks (Laatste film €214k). Daarnaast heeft de film beter geopend dan de films Fast & Furious, A Good Day to Die Hard, Taken 3, The Martian en Elysium.

Reageer