Nieuws: Huisdiergeheimen aka The Secret Life of Pets breekt records in de NL bioscopen

Geschreven door RDJ134 op 05 augustus 2016 om 17:30 uur

Niet alleen Suicide Squad breekt records in de Nederlandse bioscopen ook Huisdiergeheimen aka The Secret Life of Pets is lekker op dreef. De film wist 35.000 bezoekers naar de bioscopen te krijgen en dat bracht 283.000 Euro op en heeft hier door de titel veroverd om de beste opening van een animatie film in Nederland te zijn. Deze film lijkt ons heel erg leuk, maar dan wel de Engelse versie en niet die met de lamme NL audio track.


De nieuwe familie-bioscoopfilm HUISDIERGEHEIMEN heeft de beste donderdagopening voor een animatiefilm aller tijden behaald. De Illumination Entertainment film, van de makers van Minions, draait sinds gisteren officieel overal in de Nederlandse bioscopen en bracht 283.000 euro op. Ruim 35.000 bezoekers hebben gisteren HUISDIERGEHEIMEN gezien.

HUISDIERGEHEIMEN is de beste opening voor een Illumination Entertainment film in Nederland en verslaat de opening van Minions.

Bovendien staat de familiefilm nu op de zesde plaats voor beste openingsdag van een Universal Pictures bioscoopfilm aller tijden. De film plaatst zich daarmee boven Fast & Furious 6.

In totaal bracht HUISDIERGEHEIMEN met de voorpremières sinds 27 juli jl. al 1,88 miljoen euro op. 231.000 Nederlanders hebben de film inmiddels gezien.

HUISDIERGEHEIMEN draait nu in 132 Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Secret Life of Pets Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief