The Conjuring 2 heeft een NL datum en Fysieke media specs

RDJ134 11 augustus 2016 om 19:00 uur

The Conjuring 2 deed het lekker in de Nederlandse bioscopen, en zal nu op 12 oktober verschijnen op DVD en Blu-ray. Dus vonden ze het bij Warner Bros. tijd om de specs van de fysieke media bekend te maken en dat persbericht heb ik schaamteloos hier onder geknipt en geplakt.


Het ijzingwekkend spannende vervolg op The Conjuring komt dit najaar naar je huiskamer op Blu-rayâ„¢ en DVD. Durf jij het aan? The Conjuring 2 is wederom gebaseerd op een waargebeurde zaak van het beroemde bovennatuurlijke onderzoekskoppel Ed en Lorraine Warren. Deze zaak, over een alleenstaande moeder en haar kinderen die door geesten worden gekweld, is angstaanjagender en beklemmender dan ooit en doen je nekharen rechtop staan...

Oscar® genomineerde Vera Farmiga (Up in the Air, Bates Motel) en Patrick Wilson (de Insidious films) keren terug in de rollen van het koppel Lorraine en Ed Warren. In The Conjuring 2, geregisseerd door James Wan (Insidious, Saw II-3D), reist het stel af naar Noord-Londen, waar ze een alleenstaande moeder (Frances O'Connor; Mr Selfridge) en haar vier kinderen helpen, die getergd worden door meerdere kwaadaardige geesten. Wanneer de jongste dochter, Janet Hodgson (Madison Wolfe; Zoo) bezeten lijkt te worden door demonen, proberen Ed en Lorraine haar te helpen, maar worden ze algauw zelf doelwit van de kwaadaardige geesten. Weten ze de familie te redden of krijgt de bovennatuurlijke wereld de overhand?

Warner Bros. Home Entertainment brengt ook een boxset uit met The Conjuring en The Conjuring 2 gebundeld.

DVD bonusmaterialen:
• Deleted Scenes

Blu-rayâ„¢ bonusmaterialen:
• The Enfield Poltergeist: Living The Horror
• The Conjuring 2: Hollywood's Haunted Stage
• Creating Crooked
• Crafting The Conjuring 2
• Sounds of Scary
• Deleted Scenes

Releasedatum: 7 september VOD, 12 oktober op Blu-rayâ„¢ en DVD
Speelduur: 133 minuten (excl. bonusmaterialen)
Kijkwijzer: 16; angst, grof taalgebruik

Reageer