Denon Heos Soundbar Sound + Gaming!

RDJ134 12 augustus 2016 om 20:00 uur

Denon is voor de mensen die bekend zijn met audio apparatuur geen onbekend merk en is actief op vele fronten. Sinds kort bewegen ze zich ook op de HomeCinema en Game markt en dat doen ze nu met de draadloze Heos Soundbar (met app om het aan te sturen) die voor ons gamers en film kijkers een extra ervaring zou moeten geven en komt met de stevige prijs van 799 Euro. Dat is een hele hoop geld, maar daar krijg je zoals je in de onderstaande video kan zien wel wat voor terug.


OVER DE HEOS HOMECINEMA

De HEOS HomeCinema bestaat uit een draadloze subwoofer en soundbar. De soundbar is voorzien van twee 2″x5″ precisiedrivers die de hogere bas- en middentonen weergeven. Daarnaast geven twee koepeltweeters van 20 mm het gehele hogetonenbereik weer, met een respons tot 20 kHz. Het apparaat heeft een HDMI-ingang en -uitgang (met Audio Return Channel) en Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS-decoders. Dankzij de leerfunctie van de afstandsbediening van de tv is het apparaat eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Gebruikers die een tv zonder HDMI-ARC hebben, kunnen de HEOS HomeCinema via een van de twee beschikbare digitale audioaansluitingen aansluiten- er zijn zowel optische als coaxiale digitale audio-ingangen aanwezig. Daarnaast levert Denons Virtual Surround-verwerking op basis van geavanceerde psychoakoestische algoritmen een virtueel surroundgeluid. Met Dolby Digital Plus kun je luisteren naar 5.1-kanaalsgeluid van toonaangevende online-videodiensten.

SPECIFICATIES

Versterkt het tv-geluid en werkt als HEOS-speaker
Draadloze subwoofer meegeleverd
Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS
HDMI-in/-uitgangen, HDMI ARC
Optische en coaxiale ingangen en AUX In
USB-ingang voor massaopslag
Muziek- en film-DSP-modus
Dialog Enhancer en nachtmodus
Het geluid van de tv kan door het gehele HEOS-ecosysteem worden verspreid
Op een plank te plaatsen of aan de muur te monteren
Sleutelgatbevestigingen voor wandmontage, inclusief sjabloon voor wandmontage
HDMI- en optische kabel voor tv-aansluiting meegeleverd
Installatieassistent via app, inclusief afstandsbediening tv met IR-leerfunctie
IR-blaster voor als de soundbar voor de tv-sensor is geplaatst



Reageer