Fringe seizoen 3 heeft groen licht gekregen

RDJ134 9 maart 2010 om 01:24 uur

Fringe is één van de vetste sci-fi series die op het ogenblik op de (Amerikaanse) TV te zien was, deze serie is eigenlijk het beste te omschrijven als de X-files van deze eeuw. Bijna elke aflevering is te bizar om te beschrijven, maar waar het op neerkomt is dat FBI agente Olivia Dunham iedere week te maken krijgt met de meest vage zaken. Deze hebben vaak een oorsprong op de zeer excentrieke Dr. Walter Bishop en zijn zoon, want het ziet er naar uit dat een oorlog tussen onze realiteit en een alternatieve dimensie onvermijdelijk is.

Gelukkig voor de fans is er goed nieuws want Amerikaanse zender Fox heeft groen licht geven voor een derde seizoen, en deze zal vanaf 1 april weer van start gaan. Alleen is het de vraag of het ooit naar de Nederlandse TV zal komen, dus de enige oplossing is het te downloaden bij de bekende bronnen.

Though the show isn't exactly blowing the roof off of Nielsen-it's been averaging just 7.6 million viewers and is ranked No. 50 in the all-important adults 18-49 demographic this season-it managed to survive in a tough new time period on Thursdays. The show returns with new episodes-and the promise of more visits from Leonard Nimoy and to the parallel universe-on April 1.

Reageer