Homefront: The Revolution dit weekeinde gratis op Steam te spelen

RDJ134 9 september 2016 om 19:30 uur

Zoals je hier in mijn recensie kon lezen, was Homefront: The Revolution een behoorlijke teleurstelling en vol met bugs. Sterker volgens GamerGeeks was deze game op de PC totaal onspeelbaar. Maar er is pas geleden een grote update uitgerold en kan je de game dit weekeinde zelf proberen, want het is gratis te spelen tot zondag 11 september. Eerlijk is eerlijk, dit betuigt van zelfvertrouwen en als je een PC gamer bent, dan raad ik het je zeker aan om het even te proberen. Want op wat tijd na heb je eigenlijk niks te verliezen.


Om de belangrijke verbeteringen die de nieuwe patch naar de game brengt aan te tonen, biedt Deep Silver PC spelers de kans om Homefront®: The Revolution dit hele weekend gratis te spelen dankzij het Steam 'Free Weekend'. De actie loopt tot zondag 11 september 22:00.

Het volledige spel zal ontgrendeld en speelbaar zijn, waaronder de enorme, dertig uur durende singleplayer campagne en Resistance Mode - Homefront's online co-op belevenis - inclusief alle content-updates die sinds de lancering zijn uitgebracht. Als bonus krijgen spelers gedurende het hele weekend een speciale korting op het spel op Steam.

De Performance Patch is eerder deze maand uitgebracht voor console en PC en brengt verbeteringen naar het spel op het gebied van framerates en algehele performance. Ook bevat de update twee nieuwe Resistance Mode missies.

Reageer