Microsoft onthuld Xbox One S Battlefield 1 editie

RDJ134 12 september 2016 om 16:51 uur

Over een kleine anderhalve maand zal Battlefield 1 verschijnen voor de PC en de bekende consoles en dat is voor Microsoft een mooie gelegenheid om een gelimiteerde editie uit de brengen. Wat opvallend is aangezien je hier kan zien dat de US meerdere Special Editions krijgt in alle vormen en maten. Maar goed, hier is het NL persbericht en een Amerikaanse trailer. Ik skip die shit want ik heb A: geen geldboom en B: de bèta van Battlefield 1 viel zwaar tegen met zijn gameplay en C: Microsoft komt volgend jaar met de Xbox Scorpio en daar kan je in principe beter je geld aan uit geven.


Vandaag kondigt Microsoft details en beschikbaarheid aan van de Xbox One S Battlefield 1 bundel. De bundel bevat een militair groene console met bijpassende standaard en controller, een 1TB harde schijf, een gamedownload van de Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, the Hellfighter Pack, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack, een nieuwe visuele weergave van de Behemoths, vijf Battlepacks en een maand EA Access. Met EA Access ontvang je vroege toegang tot geselecteerde EA games voordat ze uit zijn en krijg je ongelimiteerde toegang tot The Vault, een groeiende collectie van EA's Xbox One games, exclusief op Xbox One. De bundel bevat de nieuwe Xbox One S console, die 4K videostreaming en High Dynamic Range (HDR) support voor video en gaming bevat en is de enige console met een 4K UHD Blu-ray speler.

Met de grootste blockbusters van dit jaar, plus een groeiende catalogus aan Xbox 360 Backward Compatible games en het snelste en meest betrouwbare multiplayer netwerk, is de Xbox One S het ultieme games en 4K entertainmentsysteem.




Reageer