Gamende junk slaat baby invalide

RDJ134 13 september 2016 om 23:00 uur

Een taboe waar over de video game cultuur niet wordt gesproken is drugs gebruik. Want wie veel online speelt zal onvermijdelijk veel blowers tegenkomen, maar ook coke en speed gebruikers zijn zeer groots aanwezig on en offline. De Nederlandse 21 jarige Bram L is daar een goed voorbeeld van. Deze junk sloeg begin vorige maand zijn baby letterlijk de hersenen in, en de reden hier voor was: Hij zat FIFA te spelen en de kleine Dilano was aan het huilen. Dit soort berichten maken mij echt fookin pissed off, sommige mensen kunnen niet eens kinderen krijgen en dan zo half tamme tyfus junk slaat zo'n klein mannetje gewoon invalide omdat hij huilde en zijn FIFA verpeste. Ik hoop zo dat ze hem in de gevangenis even goed te pakken zullen nemen. Bram stond vandaag voor de rechter en deze zal later een uitspraak doen. Het volledige verhaal kan je trouwens hier lezen.


De 21-jarige vader uit Westende verloor begin augustus voor het eerst zijn zelfbeheersing. Hij pakte Dilano zo stevig vast, dat Dilano rode striemen opliep. Een paar dagen later sloeg hij zijn zoon een blauw oog. Hij beweerde tegenover zijn vriendin dat hij de baby per ongeluk tegen de toog in de keuken had gestoten. Eerder deze maand gooide hij de baby ruw in zijn zitje en op 4 september ging hij nog een stap verder.

Dilano huilde, omdat hij honger had. Bram L. was het videospel FIFA aan het spelen en werd geïrriteerd, toen de baby zijn plezier verstoorde met zijn gehuil. Bram gaf de baby een vuistslag op het hoofd met als resultaat dat Dilano twaalf breuken in zijn schedel opliep en zijn linkerhersenhelft werd "tot moes" geslagen.

Reageer