Boef moet voor de rechter verschijnen voor belediging van de politie

RDJ134 16 september 2016 om 19:26 uur

Het zit Boef niet echt mee, want in een week tijd heeft deze man een hoop shit over zich heen gekregen. Nadat zijn gevecht op zondag nacht met Para Soma veel media aandacht kreeg, werd hij opgepakt voor opruiing en gisteren weer vrij gelaten. Daarna deed hij RTL Late Night aan om vervolgens live op TV door een team doorgewinterde media haaien (die zelf ook diverse keren in opspraak zijn gekomen) aan stukken gescheurd te worden gescheurd. Je zou zeggen dat ondanks diverse afzeggingen van zijn show dat deze man wat rust zou krijgen, niks is minder waar. Want vanmiddag is hij opnieuw door de politie verhoord en kreeg hij een dagvaarding om voor de rechter te verschijnen. Maar het engste uit het stukje is dat hij gedragsaanwijzingen heeft gekregen en dat klinkt nogal erg oost Duits of Russisch. Maar goed, dat is mijn mening.


De politie heeft Boef vrijdag verhoord over de beledigingen in zijn blogs. Hij kreeg van het Openbaar Ministerie een dagvaarding mee en ook 'gedragsaanwijzingen'.

Justitie heeft Boef uitgelegd hoe hij moet omgaan met de politie en met de verspreiding van boodschappen via sociale media. Het OM hoopt dat het agenten helpt om ongestoord hun werk te doen.

Reageer