Boef wederom op gepakt door de politie

RDJ134 17 september 2016 om 16:18 uur

Het begint bijna een clichéte worden maar de Rapper boef is afgelopen nacht weer opgepakt door de politie. De reden hier voor is omdat hij zijn 'gedragsaanwijzingen' (ik krijg een Oost-Duitse wanklank bij dat woord) niet zou hebben op gevolgd en het OM wilt dat hij leuke vlogs moet maken, je leest het goed het altijd humorloze OM wilt alleen maar leuke vlogs gaat maken, want kritiek hebben is schijnbaar VERBOTUNG!! in Nederland. Nu Boef is uitgeroepen tot staat vijand nummer één beginnen steeds meer organisaties zijn optredens af te zeggen en dat alles wat begon met een klein schoolplein vechtpartijtje een kleine week geleden. Maar goed, stay tuned want Boef zal vast en zeker dit weekeinde wel weer worden opgepakt. Althans ik hoop het niet voor hem, beter gaat die de studio in om in booth te spitten.


Rapper Boef is vannacht weer gearresteerd. Hij werd vlak voor een optreden in een club in Tilburg aangehouden. "Wij hebben hem een aantal gedragsaanwijzingen opgelegd en daar heeft hij zich niet aan gehouden", zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. "Daarom voelden wij ons genoodzaakt om hem weer te arresteren."

De rapper werd een paar uur later vrijgelaten. Hij moet in januari voor de politierechter verschijnen.

Volgens de woordvoerder heeft het OM tegen de rapper gezegd dat ze geen 'treitervlogs' meer van hem willen zien in de toekomst. "Hij moet vooral doorgaan met leuke vlogs maken, maar wij willen geen vlogs zien waarin hij agenten beledigt of oproept tot ordeverstoring." Of een vlog ook de reden is geweest voor de arrestatie van vannacht, is niet duidelijk.

"Iedereen heeft vrijheid van meningsuiting, maar wij trekken de grens bij belediging en opruiing. Dat zijn verdenkingen waar hij ook al eerder voor werd gearresteerd."



Reageer