GTA Online: Deadline nu beschikbaar

RDJ134 8 november 2016 om 16:32 uur

OMG OMFG OMG!! Rockstar Games heeft zojuist een nieuwe update voor GTA Online vrijgegeven en zoals je in de onderstaande video kan zien is dit gewoon TRON!! Dus ram op play, en ga nu spelen want dit is serieus fookin a.


Verander de straten van Los Santos in een stylish elektronische videogame battle tot de dood met de nieuwste update voor GTA Online. Bereik hyper speed met de futuristische Nagasaki Shotaro en vernietig tegenstanders met de kracht van je lichtbaan in de nieuwe adversary mode, Deadline.

NEW VEHICLE: NAGASAKI SHOTARO
Verlicht de nacht met de razendsnelle Nagasaki Shotaro. Verpakt met genoeg kracht om het lichtnet van Los Santos van energie te voorzien en met de uitstraling van een autoshow concept auto, de Shotaro levert een buiten wereldse rijervaring. Ervaar eerst het genot van de Shotaro in de nieuwe Deadline Adversary Mode, dit unlocked de motor voor aankoop bij Legendary Motorsport. En voor een gelimiteerde tijd, krijgen trotse nieuwe Shotaro bezittters een gratis Nagasaki Logo T-shirt om aan hun garderobe toe te voegen.

DEADLINE
Deadline plaatst vier spelers tegen elkaar, ieder met een verschillende kleur Shotaro, welke een lichtbaan trekt door de arena als je rijdt. Iedere deelnemer onfortuinlijk genoeg om in contact te komen met zo'n lichtbaan ondervind meteen een explosie. Maak berekende bewegingen om je tegenstanders in jouw lichtbaan te forceren en haal je voordeel uit strategische power-ups; gebruik Boost voor meer snelheid en snij je tegenstanders af, vertraag tijd met Zoned voor nauwkeurige bewegingen, of spring over de lichtbaan van je tegenstander met Hop.



Reageer