Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Gratis weekend

Geschreven door RDJ134 op 10 november 2016 om 18:14 uur

Dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege een onwijs vette game is, kon je al maanden geleden lezen in mijn recensie. Nu verschijnt er volgende week een grote GRATIS!! ja GRATIS!! update met een nieuwe map, en daarom kunnen jullie dit weekeinde GRATIS!! de game uitproberen en ik raad je ook echt aan om dit te doen, want het is echt heel intens en leuk om te spelen.

Operation Red Crow, de vierde grote, gratis update voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege, is vanaf 17 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om de game na de lancering te blijven ondersteunen, brengt deze gratis update wederom twee nieuwe Operators, één nieuwe map en nieuwe gameplaytoevoegingen met zich mee. Zo wordt het eerste jaar van Tom Clancy's Rainbow Six Siege afgerond.

Vier de lancering van Red Crow met een gratis weekend Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is van 10 tot 13 november voor het eerst gratis verkrijgbaar voor PlayStation 4. Uiteraard is de game in deze periode ook gratis verkrijgbaar voor Xbox One en Windows PC via Uplay en Steam. In de aanloop naar de vierde grote update, blijft de Rainbow Six community groeien. De community bestaat momenteel uit meer dan 10 miljoen spelers en dit aantal groeit dagelijks.

De nieuwe Skyscraper map en twee nieuwe Japanse S.A.T. Operators

In Operation Red Crow is de Skyscraper map hoog boven de straten van Nagoya, Japan, gesitueerd. Hier moeten Operators het met Yakuza gevulde landhuis veiligstellen. Twee Japanse Special Assault Team (S.A.T.) Operators, Hibana en Echo, zijn ingeroepen om deze dreiging te onderdrukken:· Hibana is een expert in het binnendringen van gevaarlijke gebieden dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Ze is uitgerust met de SuperNova en Type-89 als primaire wapens, waardoor ze zich snel kan verplaatsen en op hoge snelheid kamer na kamer veiligstelt.


· Echo, de tactische en door technologie-gedreven Operator, is ook uitgerust met de Supernova, samen met de MP5SD4, als primaire wapens, waardoor hij snel en precies te werk kan gaan en ideaal is voor gevechten op korte afstand.

Season Pass eigenaren profiteren van zeven dagen exclusieve toegang tot deze nieuwe Operators, terwijl alle andere spelers deze Operators vervolgens kunnen ontgrendelen door middel van Roem of R6 Credits.

Meer details over de inhoud van Operation Red Crow worden onthuld tijdens de livestream van de finale van Rainbow Six Pro League Seizoen 3, met de eerste live demo van deze nieuwe DLC. Om een exclusieve eerste blik te krijgen op Operation Red Crow, bekijk de livestream op zondag 13 november om 17.45 uur hier: https://www.twitch.tv/rainbow6.

De Rainbow Six Pro League Season 3 finales vinden plaats op 12 en 13 november in de ESL Studio's in Katowice, Polen. Hier komen de beste Tom Clancy's Rainbow Six Siege spelers bijeen en strijden zij voor de prijzenpot van $150.000.

Om meer te weten te komen over Red Crow, bezoek je www.rainbow6.com/redcrow.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief