Nieuws: Persona 5: Game Mechanics Trailer

Geschreven door RDJ134 op 16 november 2016 om 23:00 uur

Ik moet eerlijk bekennen dan ik niet bekend ben met de Persona franchise, maar zo aan de onderstaande trailer te zien is het erg Japans en dikke fun als dit soort games en vibe je ding zijn. Ik weet er geen reet over, dus lees het onderstaande persbericht en check de trailer.


Persona 5 gaat over de interne en externe conflicten van een groep verwarde middelbare scholieren – de hoofdrolspeler en een verzameling lotgenoten die hij in de loop van het verhaal ontmoet – die een dubbelleven leiden als Phantom Thieves. Hun leven ziet eruit als dat van elke andere leerling in Tokio: ze gaan naar school, nemen deel aan naschoolse activiteiten en hebben bijbaantjes. Maar ze beleven ook fantastische avonturen, waarbij ze met bovennatuurlijke krachten de harten van mensen binnendringen. Hun kracht komt van de Persona, het Jungiaanse concept van het “Zelf”. De helden van het spel beseffen dat de maatschappij mensen dwingt om maskers te dragen die hun innerlijke kwetsbaarheden beschermen. Alleen door deze beschermende maskers letterlijk af te rukken en mensen te confronteren met hun innerlijke zelf kunnen ze hun innerlijke kracht ontdekken, en deze gebruiken om mensen in nood te helpen. Uiteindelijk streeft de groep Phantom Thieves ernaar om hun dagelijkse wereld te veranderen zodat deze overeenstemt met wat zij zien, voorbij de maskers die de hedendaagse samenleving draagt.

Persona 5 verschijnt op 14 februari in de Amerika’s en Europa, voor PlayStation 4 en PlayStation 3. Pre-orders voor beide versies van de game zijn nu verkrijgbaar bij deelnemende retailers.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Persona 5 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief