Open bèta van Steep van start en twee video's om dit te vieren

RDJ134 18 november 2016 om 15:27 uur

Het Snowboard genre lag alweer een tijdje onder een lawine ala prins Friso, maar tot in tegenstelling van hem is het genre weer spring levend door Ubisoft's Steep die vandaag een open bèta gekregen. Om dat te vieren zijn er ook gelijk twee video's en is er vanavond op Twitch een live stream. Deze titel ligt over enkele weken in de winkels en heb je nu de kans om het alvast te testen. Dus slinger je PC of console naar keuze aan en speel ze.


De Open Bèta van Steepâ„¢ is nu live op PlayStation 4. Xbox One en Windows PC. Vanaf vandaag tot 21 november heb je de mogelijkheid om je skills in de wereld van Steep te ontdekken voor de release op 2 december. De Open Bèta is gratis digitaal te downloaden op consoles en PC. Alle spelers die deelnemen in deze Open Bèta ontvangen een exclusieve Crash Test Dummy outfit in de uiteindelijke game.

De Aravis, Tirol en de Needles, drie van de zeven regio's in Steeps open wereld, zijn vrij te verkennen. Van uitdagingen tot rustige reizen door gevarieëerde omgevingen. Sporters ontdekken de bergen op hun eigen manier: wingsuiten, skiën, snowboarden, paragliden of te voet. Ontdek de Alpen alleen of samen met vrienden voor onvergetelijke momenten.

Bekijk jouw rides opnieuw en verwerk de beelden op verschillende manieren, inclusief het veranderen van het gezichtspunt en in-en uitzoomen. Daag vervolgens je vrienden uit om jouw route te verbeteren. Voor spelers die de sneeuw graag in stijl betreden, zijn er aanpassingsmogelijkheden, met niets minder dan een giraffekostuum!

Vandaag is het Steep Development Team vanaf 19:00 uur live vanuit Ubisoft's Annecy studio met een speciale livestream via www.twitch.tv/ubisoft. Vier leden van het team beoefenen hun favoriete sport, geven tips hoe je het beste de berg afgaat, en vertellen meer over de Open Bèta Dev Challenges Contest.







Reageer