Nieuws: Killing Floor 2 Launch Trailer

Geschreven door RDJ134 op 18 november 2016 om 15:51 uur

Killing Floor 2 is een heerlijke zombie shooter die vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de PC, PlayStation 4 en PS4 Pro. In de ze titel blast je hordes aan Zeds om en is het aan jou en je team om te overleven. Om te vieren dat de game nu uit, is er de onderstande launch trailer online gezet.


KILLING FLOOR 2 plaatst de speler op het vasteland van Europa, ongeveer een maand na de originele KILLING FLOOR-beproevingen. De epidemie die ontstond door het gefaalde experiment van Horzine Biotech is volledig uit de klauwen gelopen, waardoor de complete Europese Unie zo’n beetje plat ligt. Alles is verdwenen: er is geen communicatie, geen regering en geen militair leger meer. De Europese bevolking doet alles om te overleven, bijvoorbeeld door in schuilplaatsen onder te duiken.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft hun krachten gebundeld om tegen de uitbraak te strijden en privaat bekostigde operatiebasissen opgezet in heel Europa. Wanneer een uitbraak van klonen is opgespoord, wordt de speler naar deze gevaarlijke hot zone gebracht om ze uit te roeien.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Killing Floor 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief