De For Honor Closed Beta heeft een datum

RDJ134 11 januari 2017 om 11:30 uur

For Honor is één van de nieuwste IP's van Ubisoft waar ik heel erg naar uit kijkt, want een fantasy setting waar krijgers uit diverse tijdperken met elkaar op de vuist gaan is toch wel helemaal de shit. Deze titel zal op Valentijns dag verkrijgbaar zijn, maar voor het zo ver is zal er eind deze maand nog een gesloten bèta van start gaan. Hoe je daar aan mee kan doen is te lezen in het onderstaande persbericht dat ik gisteren in mijn inbox kreeg.


De For Honorâ„¢ Closed Beta is speelbaar van 26 tot en met 29 januari op PlayStation 4, Xbox One en PC. Strijders kunnen zich nu inschrijven om deel te nemen aan de Closed Beta via forhonorgame.com/beta.

Samen met de Closed Beta lanceert ook 'War of the Factions'. Dit is een tijdelijk event dat de volgende vraag beantwoordt: welke partij zal zegevieren wanneer de machtige Vikingen, dodelijke Samoerai en ruige Ridders elkaar te lijf gaan op het slagveld? 'War of the Factions' volgt de multiplayeractiviteiten van alle spelers op alle platformen tijdens de Closed Beta en beloont spelers die strijden voor hun factie. De winnende factie wordt beloond met extra items. De beloningen die tijdens de Closed Beta zijn verdiend, worden ook overgezet naar de volledige game.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio's*, en biedt een meeslepende verhaallijn en intense multiplayer. Spelers treden er in de voetsporen van drie machtige facties - de dappere Ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai - vechtend tot de dood op intense en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen van elke Held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

For Honor is verkrijgbaar op 14 februari 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.



Reageer