Milla Jovovich - Nederlandse Resident Evil: The Final Chapter escape room

RDJ134 13 januari 2017 om 22:15 uur

Escape Room zijn niet alleen behoorlijk duur, maar ook dikke fun als je van analoge puzzels houdt. Ter promotie van Resident Evil: The Final Chapter is er nu één in Amsterdam geopend met *tada* een Resident Evil thema. Om dit even goed te promoten is er de onderstaande video met Milla Jovovich en een persbericht verschenen.


Ter ere van de release van het laatste hoofdstuk uit de Resident Evil-serie kunnen fans van de filmfranchise nu zelf in de sfeer van de films duiken in een escape room gebaseerd op het verhaal uit de films. In de exclusieve RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER escape room kunnen bezoekers vanaf vrijdag 20 januari een kleine tour krijgen door Umbrella Corporation waar een middel voor onsterfelijkheid wordt ontwikkeld. Tijdens de tour gaat er echter iets mis, waardoor de bezoekers vast komen te zitten in een kamer. Met behulp van het oplossen van puzzels en het doorzoeken van de ruimte kunnen ze ervoor zorgen dat het gevaarlijke virus niet ontsnapt.

Gedurende een uur lang begeven fans zich in de wereld van Resident Evil en is de sfeer uit de films voelbaar. Actrice Milla Jovovich, die de rol van Alice speelt, heeft een greeting opgenomen om fans te verwelkomen bij deze unieke experience: https://youtu.be/42lBR1pgWuk

De escape room is te vinden aan de Fokke Simonszstraat in Amsterdam, huisnummer 10hs.

De Resident Evil: The Final Chapter escape room is een samenwerking tussen Zombie Escape Amsterdam en Universal Pictures International Netherlands. Meer informatie over de escape room is hier te vinden: http://www.zombie-escape.nl/ .



Reageer