Watch Dogs 2 - Gratis Demo trailer

RDJ134 17 januari 2017 om 19:24 uur

Een kleine twee maanden geleden kon je hier op Eigenwereld.nl mijn recensie van Watch Dogs 2 lezen, die overignes verdomd leuk is. Voor de mensen die twijfelen om deze game aan te schaffen is er nu een GRATIS!! demo waar je drie uur de game kan uitproberen. Wie een PlayStation 4 heeft kan het nu downloaden, en de Xbox One bezitters moeten wachten tot 24 januari. Het volledige persbericht en een trailer kan je hier onder bekijken.


Een gratis demo van Watch Dogs 2 is nu te downloaden op PlayStation 4 en vanaf 24 januari 2017 op Xbox One. Op 24 januari verschijnt ook de eerste extra content, de T-Bone contentbundel, voor Xbox One en PC.

Na lovende beoordelingen van pers en fans, geeft de gratis demo van Watch Dogs 2 enthousiaste gamers en nieuwkomers de kans om 3 uur lang gratis content te spelen. Dit omvat niet alleen drie naadloze online multiplayermodi*, "Hacking Invasion", "Bounty Hunter" en coöp voor 2 spelers, maar ook verhaalmissies en zijactiviteiten. Spelers kunnen op ieder moment beslissen om Watch Dogs 2 aan te schaffen, waarna ze meteen doorspelen in de volledige game, zonder iets extra's te moeten downloaden.

In de gratis demo van Watch Dogs 2 krijgen spelers de kans om de volledige San Francisco Bay Area te ontdekken. Spelers kunnen experimenteren met alle gadgets, wapens en geavanceerde hacking-opties in de game. Ze bepalen zelf of ze ongezien verboden gebieden betreden of juist voor de volle aanval gaan. Ze kiezen uit talloze opties, drones, radiografisch bestuurbare auto's en wapens, en zien hoe dit invloed heeft op de stad om hen heen.

Voor meer informatie over Watch Dogs 2, bezoek je watchdogs.ubisoft.com.

*Voor multiplayer heb je een PlayStation Plus of Xbox Live Gold abonnement nodig.



Reageer