Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Velvet Shell heeft een datum

Geschreven door RDJ134 op 30 januari 2017 om 18:36 uur

Dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege een verdomd coole game is kan je anderhalf jaar geleden hier in mijn recensie op Eigenwereld.nl lezen. Sterker is speel deze titel nog steeds wekelijks en ben dan ook blij dat vanaf 7 februari season two van start gaat met nieuwe GRATIS!! mappen en operators. Daar naast krijgen gamers wereldwijd de kans om kennis te maken met deze onwijs lekkere titel en dat is van 2 tm 5 februari voor de bekende consoles en de PC.


Operation Velvet Shell, de eerste grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf 7 februari beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Operation Velvet Shell bevat twee nieuwe operators en de gloednieuwe map “Coastline”, die zowel in PVP als PVE beschikbaar is. De Coastline map vindt plaats aan de rotsachtige kust van Ibiza, Spanje. Twee Operators van de Spaanse Grupo Especial de Operaciones (G.E.O.) moeten daar de omgeving van een beroemde nachtclub bewaken.

Meer details over de content van Operation Velvet Shell worden tijdens de Six Invitational bekendgemaakt, waaronder de eerste live demo van de nieuwe Spaanse CTU. Voor een eerste blik op Operation Velvet Shell, volg je op zondag 5 februari vanaf 19:15 de livestream via https://www.twitch.tv/rainbow6.

Om meer te weten te komen over Operation Velvet Shell, bezoek je www.rainbow6.com/velvetshell.


Gratis Weekend

Voor de eerste keer ooit, van 2 tot en met 5 februari 2017, is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op hetzelfde moment gratis te spelen op alle platformen. Spelers kunnen gratis onderdeel worden van de Rainbow Six Siege community op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief