Fallout Shelter nu verkrijgbaar voor Xbox One en Windows 10

RDJ134 8 februari 2017 om 13:44 uur

Wie vandaag weinig of niks te doen heeft kan aan de slag met het zeer vermakelijke Fallout Shelter op de Xbox One en het door je strot geduwde Windows 10. Deze titel was eerder beschikbaar voor de mobiele markt en maakt nu dus zijn opwachting op de console en besturingssysteem (LINUX FTW!!) van Microsoft, maar daar meer over in het onderstaande persbericht dat je alles hier over verteld.


Vandaag breidt het enorm populaire Fallout Shelter van Bethesda Game Studios, de prijswinnende ontwikkelaar van Fallout 4 en Skyrim Special Edition, nogmaals uit voor een nieuw publiek, plaatst het Overseers in controle van hun eigen Vault en laat het je een eigen leger van Dwellers bouwen op Xbox One en Windows 10. Fallout Shelter is nu verkrijgbaar als Xbox Play Anywhere-titel via een gratis download in de Xbox Store of Windows Store.

Spelers kunnen hun vooruitgang behouden op zowel Xbox One als Windows 10 dankzij Xbox Play Anywhere. Dit betekent dat spelers eenvoudig kunnen wisselen tussen beide platformen en verder kunnen spelen waar ze gebleven waren, inclusief al hun opgeslagen data en achievements. De game werd ook volledig aangepast om te werken met de Xbox One-controller, zo kunnen spelers het Vault-leven groter en beter ervaren, rechtstreeks op hun televisie.

Over Fallout Shelter
Fallout Shelter laat spelers de rol van Overseer op zich nemen om hun eigen Vault te bouwen, Dwellers te beheren en avonturen te beleven doorheen het iconische Wasteland van Fallout. Sinds de originele lancering in 2015 werd de game steeds uitgebreid en werden nieuwe functies toegevoegd, inclusief Crafting, slopen, huisdieren, extra kamers, iconische Fallout 4-personages en speciale Dweller-aanpassingsmogelijkheden. Het steeds groeiende Quest-systeem laat Overseers toe om Dwellers uit te sturen in verlaten woningen van het Wasteland, in Vaults om te ontcijferen en in mysterieuze grotten om legendarische loot te ontdekken en het op te nemen tegen vijanden zoals Radscorpions, Ghouls en krachtige bazen.

Spelers kunnen Fallout Shelter vandaag downloaden voor Xbox One en Windows 10 in de Xbox Store of de Windows Store.

De game is ook gratis beschikbaar voor Android en iOS alsook op pc door middel van Bethesda's Launcher. Om de game te downloaden voor deze platformen kunnen spelers terecht op Google Play en de App Store of via de Bethesda.net Launcher:

Reageer