Nieuws: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Open Beta Coming

Geschreven door RDJ134 op 16 februari 2017 om 18:35 uur

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is voor mij al de game of the year, want ik ben een sucker voor militaire shooters en groot fan van de Ghost Recon Franchise. Nu moeten we nog even wachten tot begin maart voor de game verkrijgbaar is, maar van 23 tm 27 februari krijgen we een open bèta en deze heeft niet iets meer dan de gesloten bèta van enkele weken geleden. Maar goed, hier is het persbericht en een trailer.


De Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands is van 23 tot en met 27 februari 2017 gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De Open Beta is vanaf maandag 20 februari te pre-loaden.

Alle spelers die deelnemen aan deze Open Beta en die de volledige game voor 31 maart 2017 op hetzelfde Ubisoft account spelen, krijgen toegang tot een exclusieve missie:

- De ‘Unidad Conspiracy’ missie: in deze missie ontketenen spelers een oorlog tussen de Unidad, een lokale corrupte militaire groepering, en het Santa Blanca kartel.


De Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands geeft spelers toegang tot 2 van de 21 provincies in de game:

- Itacua: de bloeiende, bergachtige beginprovincie van de game. De grip van het kartel is hier iets losser en de omstandigheden zijn ideaal om je sniper skills te perfectioneren. Kortom: een ideale kennismaking met de Wildlands.
- Montuyoc: deze provincie ligt in het sneeuwachtige Altiplano en is aanzienlijk uitdagender. Spelers die de bazen in Itacua hebben omgelegd, krijgen extra XP en meer vaardigheidspunten, zodat ze klaar zijn om dit gevaarlijke gebied vol Santa Blanca trainingscentra te betreden. Natuurlijk kunnen spelers ook meteen naar Montuyoc reizen om deze uitdaging aan te gaan. Op eigen risico uiteraard.

Net als in de volledige game is de gehele Open Beta speelbaar met maximaal 3 vrienden in coöp (op hetzelfde platform via 4 speler coöp-modus) of in singleplayer. Spelers maken gebruik van meerdere soorten voertuigen, tactisch materiaal en wapens om hun missie te volbrengen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narcostaat is veranderd. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief