Nieuws: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands nu al best verkopende titel van 2017

Geschreven door RDJ134 op 13 maart 2017 om 19:35 uur

Mijn recensie van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands zal je één deze dagen hier op Eigenwereld.nl zien verschijnen, en ik kan je vertellen dat deze titel zo fookin vet is. Daarom is het ook niet zo vreemd dat deze game nu al de best verkopende titel is van 2017 althans volgens het onderstaande persbericht van Ubisoft die geen ondersteunende cijfers heeft. Dus voordeel van de twijfel hier.


Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, de grootste action-adventure open wereld game ooit gecreëerd door Ubisoft, is in Nederland de bestverkopende* game van 2017 tot nu toe. De game is sinds 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

“Naast dit fantastische resultaat vinden wij het geweldig om te zien hoe de community hun enthousiaste ervaringen deelt op social media”, aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is een militaire shooter, ontwikkeld door Ubisoft Paris in samenwerking met andere Ubisoft studio’s, die van begin tot eind speelbaar is in singleplayer of met 4 spelers in online coöp.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief