Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Year 2 Roadmap onthuld

Geschreven door RDJ134 op 15 maart 2017 om 14:41 uur

Door alle drukte met The Division en nu Wildlands zou je bijna vergeten dat het alweer twee jaar geleden is dat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (recensie) uitkwam en nog steeds wordt ondersteund met de nodige GRATIS!! ja GRATIS!! content in de vorm van mappen, karakters, kleding en uiteraard wapens. Vandaag verscheen er het onderstaande persbericht die je iets meer verteld over de aankomende uitbreidingen.


De nieuwe mid-seizoen versterkingen voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege zijn vanaf vandaag gratis beschikbaar. Ook is de Year 2 Roadmap onthuld. Deze geeft spelers een idee welke gratis content zij dit jaar kunnen verwachten.De mid-seizoen versterkingen omvatten:

· Grote veranderingen voor Glaz's scope - Visuele warmtefeedback is toegevoegd aan de scope wanneer er wordt ingezoomd. Verdedigers vallen zo echt op, zelfs door de rook van rookgranaten, de rookpijlen van Capitão of het gas van Smoke heen. Zo is Glaz nu nog effectiever vanaf een afstand.
· Elite Bundel voor Twitch - Infiltreer in stijl met Twitch. De elite skins introduceren een nieuw design voor haar drones. Elke set bevat daarnaast een uniform en headgear in dezelfde stijl, evenals een operatorkaart, operatortitel, hanger en een speciale overwinningsanimatie.
· Balansverbeteringen voor operators en wapens - Meerdere aanpassingen zijn doorgevoerd voor operators en wapens. Doc's overheal is verhoogd naar 140, Buck krijgt een extra schot voor zijn skeleton key gadget (shotgun), en de vizieren van wapens zijn verbeterd.

De Year 2 Roadmap toont spelers welke gratis content zij dit jaar nog kunnen verwachten. De Year 2-content blijft de ervaring van Tom Clancy's Rainbow Six Siege uitbreiden en vernieuwen met vier nieuwe Counter Terrorism Units (CTU's). Operation Velvet Shell (Spaanse CTU) is reeds met open armen ontvangen door de hechte community. Later volgen ook CTU's uit Hong Kong, Polen en Zuid-Korea. Tussen de seizoenen door blijven de mid-seizoen versterkingen de nodige verbeteringen doorvoeren, gebaseerd op feedback van spelers zelf.


Voor meer informatie over Tom Clancy's Rainbow Six Siege en alle updates, bezoek https://rainbow6.ubisoft.com/siege/nl-nl/updates/velvetshell/reinforcements.aspx.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief