Nieuws: Fifty Shades of Dark Unrated vanaf 7 juni verkrijgbaar

Geschreven door RDJ134 op 20 maart 2017 om 17:01 uur

Fifty Shades of Dark deed het zeer goed in de Nederlandse bioscopen, en zal het dadelijk op 7 juni ook goed gaan doen met de verkoop (en Video on Demand) op fysieke media. Sterker het wordt een unrated (spannend) versie van de film. Dus hebben de vrouwen die dit helemaal de shit vinden, nog even de tijd om de Hitachi af te wassen of aan te schaffen.


Het aftellen kan beginnen voor het home entertainmentdebuut van Fifty Shades Darker, een mediagebeurtenis waar de hele wereld reikhalzend naar uitkijkt. Op 7 juni ontketent Universal Pictures Benelux de Fifty Shades Darker Unrated Edition, en worden de fans nog dieper meegezogen in de bedwelmende, clandestiene leefwereld van Christian Grey en Anastasia Steele. De sensueelste romance van het jaar verschijnt op diverse dragers en platformen: van 4K Ultra HD, Blu-ray™ en DVD tot Digital HD en On Demand. Het wereldwijde filmfenomeen dat oorspronkelijk werd aangewakkerd door E.L. James’ bestsellertrilogie, hitst de gemoederen verder op met het tweede hoofdstuk van het duister-verleidelijke verhaal dat de verbeelding van een wereldwijd publiek wist te prikkelen. De fans kunnen voortaan thuis de avond van hun leven meemaken met de Fifty Shades Darker Unrated Edition, in de wetenschap dat er dit keer geen regels en geen geheimen meer zullen zijn.

Wanneer de gekwetste Christian Grey (Jamie Dornan, “The Fall,” Anthropoid) de terughoudende Anastasia Steele (Dakota Johnson, How to Be Single, Black Mass) opnieuw in zijn leven probeert te krijgen, eist ze een andere regeling voor ze hem een nieuwe kans wil geven. Naarmate het vertrouwen terugkeert en hun relatie standvastiger wordt, duiken er een paar louche figuren uit Christians verleden op: Jack Hyde (Eric Johnson, “The Knick,” “Smallville”) en Elena Lincoln (Kim Basinger, L.A. Confidential, 9 ½ Weeks), die vastbesloten zijn om het prille geluk van het koppeltje in de kiem te smoren en voor enkele intense plotwendingen zorgen.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Fifty Shades Darker Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief