Nieuws: De eerste trailer van CW's nieuwste superhelden serie: Black Lightning

Geschreven door RDJ134 op 19 mei 2017 om 00:49 uur

Black Lightning verteld het verhaal van Jefferson Pierce (Cress Williams) een vader van twee dochters die ook nog eens het hoofd is van een high school in New Orleans waar jongeren terecht kunnen die vluchten voor het bende geweld die buiten de schooldeuren plaats vindt. Negen jaar geleden Jefferson was hij de superheld Black Lightning die de elektriciteit kon beheersen en zo de straten van zijn stad veilig hield, alleen stopte hij hier mee om voor zijn familie te zorgen. Maar als corruptie hoogtij viert en een straat bende met de naam The One Hundred het te bont maken, keert hij terug.

Nu dachten veel mensen dat deze nieuwe superhelden show onderdeel zou gaan worden van het Arrowverse (Arrow, The Flash, Legends of Tommorow en Supergirl) maar CW president Mark Pedowitz heeft tegen over de website Entertainment Weekly verklaard dat dit niet zo is. Maar goed, zeg nooit nooit natuurlijk.


“We do not aim to do a five-way crossover. Black Lightning, at this time, is not part of the Arrowverse. It is a separate situation. But there will be a big fourth quarter crossover with all four of the shows that are on in the fall.”Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Black Lightning Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief