Tweemaal DLC voor Castlevania: Lords of Shadow

Radical 23 december 2010 om 17:27 uur

Begin 2011 heeft Konami tweemaal downloadable content in de pijplijn zitten voor Castlevania: Lords of Shadow. Deze game werd in november uitgebracht en gezien als een van de beste delen uit de serie van de laatste jaren, dus wie de game heeft gespeeld zal volgend jaar dus weer twee keer een kort avontuurtje gaan belezen. Van Reverie zijn ook screenshots vrijgegeven, welke wij ook hebben ontvangen, en van Resurrection hebben we alleen nog maar de beschrijving uit het persbericht.

"In Castlevania Lords of Shadow 'Reverie' keren de spelers terug in het Kasteel in de gedaante van Gabriel om hulp te bieden aan Laura, het voormalige dienstmeisje van vampier Carmilla, bij het vernietigen van het vrijgekomen kwaad dat voorheen onder controle werd gehouden door de vermoorde Koningin.

Zodra je deze DLC hebt uitgespeeld, kan je als fan van de serie aan de slag met de tweede DLC getiteld 'Resurrection'. Deze begint waar het verhaal in de game gestopt is en biedt meer inzicht in de dramatische epiloog dat de spelers die het spel hebben uitgespeeld onder ogen is gekomen, Het vertelt meer over Gabriëls uiteindelijke bestemming. Deze DLC zal nog groter zijn dan de eerste toevoeging omdat het ook een allerlaatste confrontatie bevat met een zeer beruchte vijand. Beide packs worden verwacht begin 2011."




Reageer