Outcast - Second Contact Remake trailer

RDJ134 9 juni 2017 om 15:25 uur

In 1999 verschenen er niet alleen onwijs vette films als The Matrix en was iedereen bang dat de wereld zou vergaan tijdens de eeuwwisseling, maar kwamen er ook hele goede games uit, en één daar van was Outcast. Waar in je als astronaut Cutter Slade terecht kwam op de planeet Adelpha, waar de aliens dachten dat je een god was. Deze game krijgt nu een remake met een hoop nieuwe opties en zal als het goed is nog dit na jaar verkrijgbaar zijn voor de PC en de bekende consoles, maar nu eerst is het tijd voor een trailer, die je hier onder kan bekijken.


Elk detail van de originele wereld, van het kleinste boompje tot het grootste dorp, is getrouw gereproduceerd. Hierdoor kunnen zowel nieuwkomers als fans van het origineel de wereld Adelpha op de best mogelijke manier beleven, nog steeds ondersteund door de geweldige - en geremasterde - symfonische soundtrack van het origineel.

Er zijn ook nieuwe verbeteringen aan de game zelf, zoals nieuwe bewegingen om mee te kruipen, dekking te zoeken en te rollen tijdens gevechten, die nu wat tactischer van aard zijn. Ook is er een nieuwe interface om de speler door zijn avonturen te loodsen.

Neem de rol aan van Cutter Slade, een elite soldaat met een sterk karakter die als laatste hoop van de mensheid naar een verre planeet is gestuurd. Verken een verbluffende wereld waarin wetenschap en magie versmelten, trek door exotische steden, strijd tegen formidabele vijanden en probeer de geheimen te ontsluieren van een geavanceerde beschaving. Maak de juiste keuzes in een levende wereld met een eigen ecosysteem, want het lot van twee universums is afhankelijk van jouw succes.

Outcast - Second Contact is een nieuwe versie van de cultgame Outcast, compleet geremasterd voor een nieuwe generatie spelsystemen. Het origineel was een ware pionier in het action-adventure genre en plaatste spelers voor het eerst in de videogamegeschiedenis in een open 3D-wereld. De game won destijds meer dan 100 awards, waaronder adventure game van het jaar.

Outcast - Second Contact verschijnt komend najaar voor de PlayStation®4, Xbox One en pc.



Reageer