Nieuws: Trailer van Ferdinand in het Engels en Nederlands

Geschreven door RDJ134 op 14 juni 2017 om 17:52 uur

Ferdinand is de nieuwste film van de studio's die achter Rio en Ice Age zitten en gaat over een stier die er gevaarlijker uit ziet dan dat hij is, sterker het is eigenlijk een pussy. Als deze op een dag wordt aangezien voor een woest dier en afgevoerd weet deze te ontsnappen en met behulp van een paar nieuwe vrienden een spannend avontuur te beleven. Hoewel we dit al diverse keren gezien hebben (sterker de film heeft een behoorlijke Madagascar vibe) lijkt me dit toch wel weer een hele leuke animatie flick. De eerste trailer is verschenen en deze kan je origineel en met Nederlandse audio hier onder bekijken. Ferdinand draait vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen.


speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van ‘Rio’. Geïnspireerd op het geliefde boek ‘The Story of Ferdinand’ van Munro Leaf en Robert Lawson. Een hartverwarmend en grappig avontuur met in de originele Engelstalige versie stemmen van onder andere John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez en Anthony Anderson. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Ferdinand Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief