Nieuws: Killing Floor 2 komt naar de Xbox One en Xbox One X

Geschreven door RDJ134 op 25 juli 2017 om 16:37 uur

Killing Floor 2 is de opvolger van Killing Floor DUH!! een zombie shooter die op de PC en andere platformen het zeer goed deed. Maar deze titel gaat nu op 29 augustus uitkomen op de Xbox One en de Xbox One X en dat betekend (als het goed is) dat deze er zeer gelikt uit gaat zien. De game zijn kracht zit hem in de co-op mode waar je met zijn zessen tegelijk infected en zombies hun verrotte koppen kapot kan schieten. Heel het persbericht er van kan je nu hier onder lezen.


Tripwire Interactive maakt vandaag bekend dat ze in samenwerking met Deep Silver en Iceberg Interactive hun populaire survival shooter KILLING FLOOR 2 op 29 augustus uitbrengen voor de Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft. Bij de lancering van de Xbox One X is deze game ook verkrijgbaar voor dat systeem. Voor de prijs van €39,99 bevatten beide versies de volledige game KILLING FLOOR 2 en alle eerder uitgebrachte contentpakketten – inclusief The Tropical Bash, The Descent en The Summer Sideshow.

De Xbox One en Xbox One X-versies van KILLING FLOOR 2 bevatten ook nieuwe, exclusieve* content. Zo krijgen spelers voor de Survival Perk het Freezethrower-wapen waarmee ze vloeibare stikstof op Zeds kunnen schieten om deze vijanden vervolgens te versplinteren. Voor deze exclusieve Freezethrower komen ook 8 wapenskins beschikbaar. KILLING FLOOR 2-spelers op Xbox One en Xbox One X krijgen ook exclusieve toegang tot het cosmetische Wasteland Armor-uniform, met 5 verschillende skinstijlen. De Xbox One X-versie wordt daarnaast verrijkt met 4k-ondersteuning, verbeterde prestaties, high-res textures, shadow maps en verbeterd schaduwverloop. Tripwire kan ook met plezier bevestigen dat KILLING FLOOR 2 aangepaste support krijgt voor Mixer - Microsofts next-gen streamingdienst die spelers realtime invloed en deelname biedt in livegamestreams.

KENMERKEN
Xbox One-exclusieve* content en Mixer-support – Schiet op Zeds met vloeibare stikstof en beuk ze aan stukken met de Freezethrower, een Xbox One-exclusief wapen voor de Survivalist Perk. Je kunt het uiterlijk van de Freezethrower veranderen met acht verschillende wapenskins. Je kunt jezelf ook hullen in het Wasteland Armor-uniform, een cosmetisch kostuum dat exclusief op Xbox One verschijnt, met vijf verschillende stijlen. KILLING FLOOR 2 bevat alle eerder uitgebrachte contentpakketten, inclusief The Tropical Bash en The Descent en elementen uit The Summer Sideshow, inclusief de Tragic Kingdom-map, de spelstand Weekly Outbreak en twee nieuwe wapens (HZ12 Shotgun & Centerfire Lever Action Rifle)
Survival-spelstand: Speel solo of coöp met maximaal zes spelers – in deze spelstand kunnen twee tot zes spelers samenwerken tegen hordes moordlustige Zeds, uiteenlopend van de kleine Clot tot de verschrikkelijke Fleshpound. Tijdens opeenvolgende golfen vuur, bloed en kogels ontvangen spelers voor elke Zed die ze doden Dosh, wat ze kunnen besteden aan wapenupgrades, munitie en pantsers die moeten voorkomen dat de Zeds je ingewanden eruit rukken. Spelers die de golfen overleven kunnen de confrontatie aangaan met de baas achter de Zed-uitbraak om de plaag te eindigen… of het onderspit te delven
Versus Survival-spelstand: Speel PvP met maximaal 12 spelers en word een Zed! In deze spelstand strijden twee teams van elk zes spelers om beurten als mensen en met een Zed-leger dat bestaat uit zowel speciale gemodificeerde Zeds als door de AI bestuurde Zeds. Elk gevecht duurt tot het menselijke team is verslagen of de eindbaas heeft uitgeschakeld, waarna de teams van kant wisselen en het volgende gevecht begint. Wanneer elk team een keer als mensen en als Zeds heeft gespeeld, worden hun prestaties beloond met een score, en het team met de hoogste score wint!
KILLING FLOOR 2 plaatst de speler op het vasteland van Europa, ongeveer een maand na de originele KILLING FLOOR-beproevingen. De epidemie die ontstond door het gefaalde experiment van Horzine Biotech is volledig uit de klauwen gelopen, waardoor de complete Europese Unie zo’n beetje plat ligt. Alles is verdwenen: er is geen communicatie, geen regering en geen militair leger meer. De Europese bevolking doet alles om te overleven, bijvoorbeeld door in schuilplaatsen onder te duiken.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft hun krachten gebundeld om tegen de uitbraak te strijden en privaat bekostigde operatiebasissen opgezet in heel Europa. Wanneer een uitbraak van klonen is opgespoord, wordt de speler naar deze gevaarlijke hot zone gebracht om ze uit te roeien.

Features
Maagomdraaiende gore – Killing Floor 2 voert de gore op met een gepatenteerd hoge-bloeddruksysteem dat ingewanden, afgehakte ledematen en opspattend bloed mooier dan ooit in beeld brengt. Terwijl spelers zich een weg door hordes vijanden banen moeten ze wel oppassen dat ze zelf niet worden gegrepen en aan stukken gescheurd.
Co-op voor zes spelers of de solostand – Spelers kunnen kiezen uit diverse speelbare personages om de strijd aan te gaan in de online co-op mode. De solostand is geschikt voor spelers die de meedogenloze monsters alleen te lijf willen gaan
Huiveringwekkende Zeds – Spelers treffen zowel nieuwe vijanden als favorieten uit het origineel op hun pad. Ze zijn slimmer dan ooit, beschikken over krachtige aanvallen, werken samen om de groep van de spelers te verzwakken, en tillen de uitdaging en angstfactor naar nieuwe hoogtes
Unieke mix van wapens – Killing Floor 2 heeft een unieke mix van moordgereedschappen die elke speler zal bevredigen, van moderne militaire aanvalswapens en geïmproviseerde wapens tot klassieke historische geweren en gestoorde “Mad Scientist”-wapens.
Uitgebreid perksysteem – Perks uit het origineel hebben een nieuwe inhoud gekregen en er zijn nieuwe aan de mix toegevoegd. Alle perks resulteren nu in interessante talentkeuzes die verschillende speelstijlen versterken, waardoor spelers kunnen vorderen langs een divers pad met vele mijlpalen.
Keiharde melee combat – Killing Floor 2 levert een compleet nieuwe vorm van melee combat. Spelers bepalen zelf welke soort melee attacks ze kunnen uitvoeren om de botten van Zeds te verpulveren.
*Tijdelijk exclusief

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Killing Floor 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief