Middle-earth: Shadow of War - Kumail Nanjiani as The Agonizer

RDJ134 28 juli 2017 om 16:58 uur

Middle-Earth Shadow of Mordor was in 2014 niet een mega groot succes, maar wel een game die het goed deed bij de fans van de Lord of the Ring films en het hack-n-slash genre. Deze zullen ook heel erg blij zijn dat er een vervolg aan komt onder de titel Middle-earth: Shadow of War en daar van kan je hier onder een nieuwe video bekijken.


Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht voor Middle-earthâ„¢: Shadow of Warâ„¢, waarin Kumail Nanjiani (The Big Sick, Silicon Valley) The Agonizer vertolkt, een energieke maar dodelijke Ork-vijand. Dit is slechts een van de vele persoonlijkheden die de spelers dankzij het Nemesis-systeem kunnen tegenkomen in het komende openwereld-actiespel.

De video werd voor het eerst onthuld op Comic-Con International: San Diego en laat je kennismaken met Nanjiani's Ork-personage dat allerlei komische oneliners aanlevert die spelers tijden het spel te horen kunnen krijgen. De kijkers worden ook getrakteerd op een kijkje achter de schermen bij de opnamesessie van Nanjiani's stem, waar hij extra uitleg geeft over zijn voorbereiding op de rol.



Reageer