Nieuws: Bethesda Store Europe Online

Geschreven door RDJ134 op 02 augustus 2017 om 14:52 uur

Bethesda is al sinds lange tijd één van de uitgevers van wie we recensie materiaal krijgen en ook onwijs aardige mensen zijn met wie ik al heel lang contact. Vandaag kreeg ik het onderstaande persbericht binnen dat de Bethesda Store Europe online is gegaan en daar kan je niet alleen games kopen, maar ook een shitload aan merchandise als T-Shirts, Hoodies, Caps etc etc. Wat mij opviel is dat de prijzen zeer goed zijn en nee dit zeg ik niet omdat ik games van hun krijg. Want 20 euro voor een shirt is een mooie prijs net als 40 voor een hoodie. Maar goed, check de site en koop wat :)


Bethesda heeft een officiële Europese merchandise store geopend! Bethesda Store Europe (https://eumerch.bethesda.net/) biedt een rijk assortiment aan gelicentieerde merchandise producten aan van geliefde Bethesda-merken waaronder DOOM, Fallout, Dishonored, The Elder Scrolls, Wolfenstein, The Evil Within, Quake en meer.

Bethesda Store Europe verstuurt naar alle Europese landen, alsook wereldwijd. Fans kunnen zich vandaag reeds abonneren op de nieuwsbrief om zo alle nieuwste aanbiedingen te ontvangen.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Bethesda Softworks Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief