Nieuws: Fallout 4 GOTY editie heeft een datum

Geschreven door RDJ134 op 10 augustus 2017 om 17:15 uur

Het is moeilijk te geloven dat het alweer bijna twee jaar geleden is dat je hier op Eigenwereld.nl mijn recensie van Fallout 4 kon lezen, en dat het een onwijs leuke titel is die je gewoon heel erg lang bezig zal houden. Vandaag werd bekend dat op 26 september de Fallout 4: Game of the Year Edition zal verschijnen en deze komt met alle DLC en een shitload aan mods. Maar daar meer over in de onderstaande video.


Keer vanaf dinsdag 26 september terug naar het Wasteland in Fallout 4: Game of the Year Edition. Met alle laatste gameplay updates (inclusief de Survival Mode), grafische aanpassingen, de mogelijkheid om alle Mods gratis te spelen op PC en consoles én alle officiële add-ons inbegrepen, is dit de ultieme manier om het award-winnende, post-nucleaire avontuur van Bethesda Game Studios te beleven.

Fallout 4 is met meer dan 200 " Best Of"-awards - inclusief de 2016 BAFTA en 2016 D.I.C.E Game of the Year award - de studio haar meest ambitieuze game tot op vandaag. Als enige overlevende van Vault 111, betreed je de wereld die verwoest is na een nucleaire oorlog. Iedere seconde is een gevecht om te overleven en iedere keuze die je maakt is de jouwe.
Enkel jij kunt zorgen voor de heropbouw en het lot van het Wasteland ligt in jouw handen.

Fallout 4: Game of the Year Edition bevat de volledige originele game, samen met de zes uitbreidingen: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron. Fallout 4: Game of the Year Edition zal op 26 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Fallout 4 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief