Nieuws: Rainbow Six Pro League - Finales op Gamescom

Geschreven door RDJ134 op 11 augustus 2017 om 16:53 uur

Een kleine week geleden kon je hier op Eigenwereld.nl lezen dat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (recensie) het beter dan ooit doet, en zelfs 2,3 miljoen spelers per dag heeft. Ik ben zelf ook weer begonnen met deze titel en spelen ik en RadicalNL deze game nu omdat het dikke fun is. Er komt weer nieuwe DLC aan en ook de Rainbow Six Pro League finale die plaats zal vinden op de Gamescom. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en bij behorende video.


Operation Blood Orchid

Operation Blood Orchid, onderdeel van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf 29 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Het ontwikkelteam heeft zich de afgelopen drie maanden met Operation Health gefocust op het verbeteren van verscheidene facetten van de game, zowel op de voor- als achtergrond. Nu is men klaar om de meer dan 20 miljoen spelers kennis te laten maken met een nieuwe map, drie gloednieuwe Operators (2 uit Hong Kong en 1 uit Polen) en een groot aantal nieuwe aanpassingsvoorwerpen.

Vanaf 29 augustus kunnen alle spelers aan de slag met de nieuwe map en spelen Season Pass-eigenaren al met de drie nieuwe Operators. Vanaf 5 september zijn de drie nieuwe Operators ook voor alle overige spelers vrij te spelen met in-game Renown. Spelers die meer willen weten over Operation Blood Orchid, schakelen op 26 augustus vanaf 18.15 uur in op twitch.tv/ubisoftnl, waar er live vanaf de Pro League finales op gamescom een eerste blik op deze content wordt geworpen.


Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales

De Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales worden morgen (12 augustus) in de eMense-studio in Haarlem gespeeld. Daar strijden de gekwalificeerde teams op PC voor de titel en een prijzenpot van €1500. Vanaf 10.00 uur zijn de seizoenfinales live te volgen via twitch.tv/ubisoftnl.

De volgende teams strijden tijdens de Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales om de titel:

· Maestro eSports

· DEUS eSports

· Windigo eSports

· Death From AboveTom Clancy’s Rainbow Six Pro League finales

Op 25 en 26 augustus nemen de acht beste teams uit Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika het tegen elkaar op. Zij strijden in de ESL Arena op gamescom in Keulen om de Year 2 Season 2 Pro League Champion titel. Twee dagen lang zijn de finales live te volgen via twitch.tv/ubisoftnl, waar ook panels met de ontwikkelaars en community worden gehouden en de eerste live demo van Operation Blood Orchid te zien is.

De volgende teams strijden tijdens de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League finales om de titel:

PENTA Sports (momenteel titelhouder)
ENCE esports
Millenium
eXcellence Gaming:
Vertical Gaming
Elevate
BRK e-Sports
Team Fontt


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief