Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege: Gratis Weekend 24 - 27 augustus

Geschreven door RDJ134 op 22 augustus 2017 om 19:01 uur

Om te vieren dat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (recensie) nieuwe DLC krijgt en een nieuw seizoen begint, zal de game dit weekeinde van af de 24e tot en met de 27e GRATIS!! te spelen zijn


Van 24 tot en met 27 augustus is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (via Uplay en Steam). Samen met de meer dan 20 miljoen huidige spelers, genieten nieuwkomers gratis van de gehele game inclusief alle eerdere updates en toevoegingen.

Mochten spelers tijdens dit gratis weekend besluiten om Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan te schaffen, dan doen zij dat met een korting van tot wel 50%, zowel in digitale winkels als in de Ubisoft Store. Spelers hebben tot 3 september de kans om van dit aanbod gebruik te maken en al hun voortgang van tijdens het gratis weekend mee te nemen.

Operation Blood Orchid
Het gratis weekend vindt plaats voor de lancering van Operation Blood Orchid, onderdeel van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Deze nieuwe Operation is vanaf 29 augustus beschikbaar op de Technical Test Server voor Windows PC en wordt naar verwachting een week later speelbaar op de live servers voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Spelers maken kennis met een nieuwe map, drie gloednieuwe Operators (2 uit Hong Kong en 1 uit Polen) en een groot aantal nieuwe aanpassingsvoorwerpen.

Vanaf 5 september kunnen alle spelers aan de slag met de nieuwe map ‘Theme Park’ en spelen Season Pass-eigenaren al met de drie nieuwe Operators. Een week later zijn de drie nieuwe Operators ook voor alle overige spelers vrij te spelen met in-game Renown. Spelers die meer willen weten over Operation Blood Orchid, schakelen op 26 augustus vanaf 18.15 uur in op twitch.tv/ubisoftnl, waar er live vanaf de Pro League finales op gamescom een eerste blik op deze content wordt geworpen.

Voor meer informatie over het gratis weekend, ga naar www.rainbow6.com/freeweekend.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief