Walibi Holland - Below

RDJ134 3 oktober 2017 om 16:58 uur

Geheel volgens jaarlijkse traditie zal er ook dit jaar weer een Halloween Fright Nights zijn in Walibi Holland en uiteraard ook Eddy The Clown langs. Om je alvast te wijzen op het 2017 evenement is er nu de onderstaande video verschenen, die je kennis laat maken het met 'Below' evenement. Dus ram op play en check it!!


Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de Backswamp Service and Gas Station op zoek naar de ongedierteplaag... Maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

In deze attractie moet je volledig zelfstandig kunnen lopen en kruipen. Je ondergaat deze experience in groepen van 6 personen. Het kan zijn dat jouw groep wordt gesplitst en dat je bij andere personen in een groep wordt ingedeeld. Alle losse voorwerpen moet je achterlaten in het begin van de experience. Je krijgt deze na afloop weer terug. Walibi Holland is niet aansprakelijk voor gestolen of verloren items.

Haunted House Ticket - Below. Ticket geeft 1x toegang tot Below voor 1 persoon. Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot Walibi Holland. Hiervoor moet je een los ticket kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Er vindt geen kassaverkoop plaats.



Reageer