Nieuws: For Honor: Halloween Trailer

Geschreven door RDJ134 op 19 oktober 2017 om 21:17 uur

Ook For Honor (recensie) doet gezellig mee aan het Halloween feestje met een premium content en een speciaal evenement die vanaf vandaag tot en met 2 november plaats vindt. Hier kan je exclusieve content scoren, nieuwe game modi en uiteraard andere extra's maar daar meer over in het onderstaande persbericht en de bij behorende video.


Vanaf vandaag tot en met 2 november vindt er een speciaal Halloweenevenement plaats in For Honor®: Feast of the Otherworld. Tijdens dit evenement gaan spelers aan de slag met een griezelige variant van de 4v4-Dominionmodus, waar skeletten het slagveld domineren. Bovendien maken spelers kans op exclusieve items met Halloweenthema, waaronder aanpassingsvoorwerpen voor hun Helden.

In deze nieuwe vorm van de 4v4-Dominionmodus moeten spelers hun tactiek aanpassen als ze van hun tegenstanders willen winnen. Soldaten verschijnen in deze unieke Endless March als skeletten en brengen veel meer schade toe. Spelers winnen maar tijdelijke punten wanneer ze gebieden overnemen. De enige echte manier om punten te verzamelen, is door soldaten en tegenstanders te doden. Om te winnen, moeten spelers net als bij Dominion duizend punten scoren en alle vier tegenspelers verslaan.

In The Feast of the Otherworld winnen spelers vele nieuwe Halloweenprijzen. Hierbij horen natuurlijk ook kostuums, waarmee spelers hun Helden onder andere als demonische versies van zichzelf kunnen aankleden. Ook de wekelijks toegevoegde content blijft in de Halloweensfeer gedurende dit evenement.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van For Honor Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief