Nieuws: Vier content trailer en een gratis weekeinde voor For Honor

Geschreven door RDJ134 op 09 november 2017 om 22:15 uur

Eerlijk is eerlijk For Honor (recensie) had een vrij moeilijke start met bugs, server problemen en cheaters. Maar het grootste gros van de ellende is weg gepatched en is het een verdomd leuke (en vooral erg mooie) game die meer speler verdiend. Dus kan je dit weekeinde deze titel gratis en voor niks uit proberen en samen met dit nieuws kwamen er ook nog vier video's mee en dit alles kan je hier onder vinden.


For Honor is vanaf nu tot en met zondag 12 november gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Tijdens het Free Weekend heeft ook iedereen die For Honor niet bezit, toegang tot de volledige game met alle extra content die reeds verschenen is.

Voor krijgers die geen genoeg kunnen krijgen van For Honor tijdens het Free Weekend, loopt er een aanbieding met kortingen tot wel 60% op de volledige game, onder meer in de Ubisoft Store. Alle progressie die spelers tijdens het Free Weekend boeken, wordt uiteraard overgezet als zij besluiten For Honor aan te schaffen.

Daarnaast start For Honor Season 4: Order & Havoc op 14 november op PlayStation 4, Xbox One en PC. Order & Havoc voegt onder andere een 4v4 Tribute Mode, twee gloednieuwe Helden, twee extra maps, nieuwe aanpassingsvoorwerpen en gameplayupdates toe aan For Honor.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en biedt een meeslepende verhaallijn en een intense multiplayer. Spelers treden in de voetsporen van drie machtige facties – de dappere Ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai – vechtend tot de dood op intense en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen van elke Held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van For Honor Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief